Inscripcions obertes per la 26a La Remences · Energy Tools

La marxa celebra 26 anys d’història amb la voluntat de superar-se i renovar-se erigint-se en una de les proves més multitudinàries

Tret de sortida d’una nova edició de la reconeguda marxa cicloturista La Remences · Energy Tools que es portarà a terme el 14 de maig de 2023.

Un any més, el Club Ciclista Bas torna a pedalar amb la voluntat de superar-se arribant als més de 3.000 ciclistes en una prova esportiva de nivell que, any rere any, mou La Garrotxa, el Ripollès i Osona al ritme dels pedals.

Després de l’èxit assolit els darrers anys i amb un quart de segle d’història, ara ja treballen intensament en una nova edició que vol simbolitzar l’inici d’una nova etapa; coincidint amb un nou impuls de l’equip organitzatiu i amb la voluntat de consolidar i incorporar novetats de les darreres edicions com el Remences Kit, la revista del Remença i un munt de sorpreses més.

Des d’aquest divendres, 2 de desembre de 2022, els amants del ciclisme i el cicloturisme ja es poden inscriure i reservar la seva plaça accedint a la pàgina web de La Remences · Energy Tools a través d’aquest enllaç. A diferència d’altres edicions, enguany les inscripcions es dividiran per trams segons el calendari: 59 € el primer tram del 2 de desembre al 9 de gener, 64 € del 10 de gener al 28 de març i 69 € el tercer i darrer tram que anirà del 29 de març al 9 de maig. El 10 de maig es tancaran les inscripcions. El preu de la inscripció inclou mallot Gobik de regal.

La voluntat de l’equip organitzador és oferir novetats i millores; renovant-se i reinventant-se perquè tots i totes les persones participants puguin viure una de les millors experiències cicloturistes. Tots els detalls i incorporacions s’aniran donant a conèixer a mesura que s’apropi la celebració de la prova esportiva.

La Remences · Energy Tools; un paradís ciclista

Un any més, la marxa tornarà a disposar d’un itinerari immillorable travessant alguns dels paisatges més espectaculars d’una vintena de municipis catalans com Olot, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll o Manlleu, a part del costerut i respectat Coll de Bracons.

Com sempre, la prova comptarà amb un gran desplegament de membres del club i un equip sanitari amb ambulàncies equipades amb metges i infermers per poder donar resposta al més ràpid possible, en cas de necessitat.

Al mateix temps, un conjunt de 15 cotxes itinerants de l’organització, equipats amb material mecànic, desfibril·lador i emissora s’encarregaran de donar ajuda així com l’equip de mecànics i tècnics atendran a tots els ciclistes que necessitin suport. A part, cal destacar els més de 600 voluntaris de desenes d’entitats i organitzacions del territori que tornaran a vetllar per la seguretat indicant tot el recorregut, els giratoris i marcant les cruïlles.

Com cada any, la marxa comptarà amb ambaixadors i entregarà 7 guardons: al més veterà, a la més veterana, al més jove, a la més jove, al club més nombrós, al club més llunyà i al club participant amb més de 15 registrats. Part de la recaptació recollida s’entregarà a quatre entitats sense ànim de lucre tals com l’Oncolliga, la Fundació Albert Bosch, la Fundació Impulsa i Càritas. Paral·lelament, el mallot d’enguany és a través de la col·laboració de l’entitat amb Gobik. Per qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb oficina@terraderemences.com.

| Podeu inscriure-us aquí

Comentaris tancats.