Inscripcions preferencials per a la 25a edició La Remences · Energy Tools

Comencen els preparatius d’una nova edició de la prestigiosa marxa cicloturista Terra de Remences · Energy Tools.

Un any més, el Club Ciclista Bas torna a pedalar amb la voluntat de superar-se de nou. Després de l’èxit assolit el setembre passat amb més de 2.200 participants, ara treballa intensament en una edició ben especial: la dels 25 anys. Que ja té data: el 15 de maig de 2022.

Des d’aquest dimecres 22 de desembre de 2021, els primers 1.000 ciclistes que s’apuntin a la marxa disposaran d’inscripció preferencial. En aquest sentit, això suposarà disposar d’inscripció garantida a la prova per únicament 35 euros, gaudir del mallot oficial per només 15 euros (amb un descompte de 10 euros del preu base del mallot) i, si el dia de la prova el porten posat, poder sortir de la Fila 0 al costat dels ambaixadors convidats.

Un any més, l’equip organitzador no para de treballar per poder oferir novetats i millores; renovant-se i reinventant-se. Totes elles s’aniran donant a conèixer a mesures que s’apropi la celebració d’aquesta prova esportiva.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb oficina@terraderemences.com. Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Comentaris tancats.