La Remences · Energy Tools ha lliurat 150.000 € a entitats benèfiques en els darrers 25 anys

Entrega de les aportacions de La Remences · Energy Tools a entitats benèfiques

La marxa arriba a la seva 26a edició amb la voluntat de superar-se i de continuar sumant amb i pel territori

Des dels seus inicis l’any 1998, la marxa cicloturista La Remences · Energy Tools ha estat lligada al territori i a la ciutadania, valors que han permès convertir aquesta prova esportiva en un referent en el seu àmbit. Alhora, la vinculació amb la terra, la companyonia i la solidaritat van impulsar que la marxa establís convenis de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre de la Garrotxa i d’arreu de les comarques gironines.

Enguany, un any més, aprofitant el tancament del 2022, els responsables de la marxa i del Club Ciclista Bas – impulsors de La Remences · Energy Tools – han fet entrega dels donatius recollits durant les inscripcions de la passada edició, i que sumen un total de 6.000 euros.

En concret, s’han lliurat 2.500 € a la Fundació Albert Bosch que treballa promovent la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques per a combatre malalties infantils a l’hospital de la Vall d’Hebron; 1.000 € a Càritas Garrotxa per a l’impuls de projectes dirigits a persones en situacions de vulnerabilitat o exclusió social; 1.500 a l’Oncolliga que des del 2004 presta assistència a persones que pateixen càncer i a les seves famílies, i 1.000 € més a la Fundació Impulsa, dedicada a l’acompanyament de joves en situacions de vulnerabilitat amb la voluntat de millorar la seva formació professional i creixement personal.

En total, al llarg de les darreres 25 edicions de La Remences · Energy Tools, la prova ha aportat més de 150.000 € a diverses entitats sense ànim de lucre garrotxines i gironines.

En paraules de Daniel Bosch, president del Club Ciclista Bas (CCBAS) i un dels màxims responsables de La Remences · Energy Tools, la vessant social és “clau i forma part de l’ADN de la prova”. Suposa una gran alegria poder sumar i aportar el nostre granet de sorra retornant al territori tot allò que podem, i intentant millorar en la mesura del possible la situació que pateixen moltes persones”, assegura.

Enguany, els organitzadors tornaran a lliurar part del valor de les inscripcions de la 26a La Remences · Energy Tools a entitats benèfiques i solidàries. En aquest sentit, des del passat divendres, 2 de desembre de 2022, els amants del ciclisme i el cicloturisme ja es poden inscriure i reservar la seva plaça accedint a la pàgina web de La Remences · Energy Tools a través d’aquest enllaç.

A diferència d’altres edicions, enguany les inscripcions s’han dividit per trams i, el 10 de maig, és el darrer dia per apuntar-s’hi. A més, l’organització també ha desplegat altres novetats com l’increment d’avituallaments  – 7 per la marxa llarga i 3 per la marxa curta – i l’ampliació de l’oferta d’aliments sòlids amb productes de major qualitat i proximitat. A més, els avituallaments i el dinar final comptaran amb opcions per a vegans i celíacs; tots ells programats per una nutricionista que estarà a disposició de tots els i les participants. Paral·lelament, la inscripció a la marxa inclou un mallot GOBIK d’alta qualitat.

Des de l’organització destaquen la voluntat de renovar-se i reinventar-se perquè tots i totes les persones puguin viure una de les millors experiències cicloturistes el pròxim 14 de maig. Tota la informació pràctica i els detalls s’aniran donant a conèixer a mesura que s’apropi la celebració de la prova esportiva que, un any més, comptarà amb més de 600 voluntaris que vetllaran per la seguretat del recorregut; equip sanitari complet; 15 vehicles itinerants equipats i equip de mecànics i tècnics per atendre els ciclistes que requereixin suport. 

Comentaris tancats.