La Remences · Energy Tools i Turisme Garrotxa, junts per gaudir al màxim de l’esperit remença

El CC Bas i Turisme Garrotxa han estat treballant els darrers mesos per oferir en un portal una selecció de propostes gastronòmiques, d’allotjament i serveis existents a la comarca.

Perquè t’ho mereixes! Amb aquesta frase resumeixen els organitzadors de La Remences · Energy Tools el nou portal web que han desenvolupat conjuntament amb Turisme Garrotxa amb l’objectiu d’apropar la marxa cicloturista La Remences · Energy Tools a tota la ciutadania i, principalment, als participants i les seves respectives famílies o acompanyants.

El nou portal, impulsat des de la marxa cicloturista, el Club Ciclista Bas (CC Bas) i Turisme Garrotxa permet consultar de forma intuïtiva una àmplia selecció de propostes gastronòmiques, d’allotjament i serveis existents a la comarca per oferir una estada més confortable i atractiva als i les participants de La Remences · Energy Tools així com als seus acompanyants. La pàgina està permanentment actualitzada i disposa del nom, municipi, adreça i telèfon de contacte de cada activitat econòmica i empresarial així com, un cop s’ha seleccionat una de les propostes, l’usuari pot accedir a un desplegable amb informació més detallada com la descripció de l’establiment, els seus serveis i característiques.

En concret, avui dia s’hi poden consultar 18 allotjaments, 18 restaurants i 10 empreses de serveis vinculades a la marxa ciclista. L’objectiu és que la xifra vagi creixent amb la voluntat de facilitar l’estada a aquells i aquelles participants que s’hagin apuntat a La Remences · Energy Tools i vulguin gaudir de l’entorn, l’estada i de la bona taula Remença.

D’aquesta manera, l’organització de la marxa fa un pas més cap a la digitalització de la prova amb la voluntat de facilitar la informació actualitzada així com els serveis que els participants i els seus o seves acompanyants necessitin durant els dies que gaudeixin de les terres garrotxines.  

| Es pot consultar el portal aquí: https://ca.turismegarrotxa.com/terraderemences2023/

Comentaris tancats.