La XXIV Terra de Remences · Energy Tools hi torna

Terra de Remences · Energy Tools arrenca motors per a la seva XXIV edició. Durant les passades setmanes, l’equip directiu del Club Ciclista Bas, organitzadors d’aquesta mítica marxa, no han parat de pedalar per organitzar i estructurar el que serà la primera edició de la prova després de la pandèmia de la COVID-19.

Il·lusió, superació, esperança i molta emoció. Això és el que es respira al Club Ciclista Bas que, un cop més, s’ha marcat una nova fita al calendari: el 12 de setembre de 2021.

Una nova data que s’ha pogut establir davant l’increment de les vacunacions i les previsions esperançadores de les autoritats sanitàries competents. Com sempre, la prova ciclista catalana de referència complirà amb totes les mesures i garanties sanitàries, així com normatives establertes en matèria de coronavirus i comptarà amb més qualitat i seguretat que mai.

L’any passat, quan es va notificar la cancel·lació de la prova arran el coronavirus, la marxa ja tenia més de 2.900 inscrits. Per això, amb la voluntat de facilitar al màxim les gestions de tots els inscrits, es va oferir en aquell moment que tothom que ho desitgés podia recuperar l’abonament realitzat íntegrament. Per altra banda, si tenien clar que volien realitzar la marxa en la següent edició, se’ls va oferir l’opció del retorn de l’import abonat exceptuant 5 euros en concepte de gestió i despeses de preparatius i comunicació.

Tal com es va anunciar en el seu moment, aquells que van escollir aquesta segona opció disposarien de prioritat en el procés d’inscripció per a la següent edició. Paral·lelament, se’ls va comunicar que es descomptarien aquests 5 euros de l’import final de la nova prova com a mostra d’agraïment per part dels socis i col·laboradors del Club Ciclista Bas per a totes aquelles persones que van confiar i donar suport a la marxa.

D’aquesta manera, s’ha establert el següent calendari d’inscripcions:

Del 15 al 30 de juny | Preinscrits 2020 | 27 €

Reservat per als usuaris preinscrits a l’edició del 2020

De l’1 al 15 de juliol | 32 €

Primera fase d’inscripcions

*Del 16 al 30 de juliol | 42 €

Segona fase d’inscripcions 

*De l’1 al 15 d’agost | 52 €

Tercera fase d’inscripcions

* Sempre i quan no s’hagi arribat al límit de 3000 cicloturistes inscrits.

Com és habitual, aquelles persones que ho desitgin, podran continuar lliurant els seus donatius a les organitzacions benèfiques del territori com l’Oncolliga, la Fundació A. Bosch o Càritas – amb les quals Terra de Remences col·labora – durant el procés de tramitació de la inscripció.

Des del Club Ciclista Bas s’anirà informant de forma periòdica de tota la informació així com de les novetats o actualitzacions a través de correus, via web i xarxes socials.

Comentaris tancats.