Neix ‘El diari de la Remences’

Es tracta del llibret que recull la informació clau de la marxa cicloturista La Remences · Energy Tools. Inclou entrevistes, apunts nutricionals, fotografies, escrits de professionals del ciclisme i totes les dades que els participants necessiten saber per estar ben preparats.

A menys d’un mes perquè se celebri la 26a edició de La Remences · Energy Tools, l’organització ha impulsat la primera edició d’El diari de la Remences’; el diari amb tota la informació clau per estar ben preparats i preparades per aquesta reconeguda prova cicloturista.

Amb 32 pàgines i una vintena de seccions, el nou llibret inclou informació nutricional, entrevistes a referents en el món de l’esport i el ciclisme com Tomi Misser, les paraules del mític participant de La Remences · Energy Tools, Javier Moracho, jocs, informació clau i desconeguda de la marxa, fotografies històriques, dades dels organitzadors, recomanacions sobre on menjar, dormir i gaudir de la Garrotxa amb la família i els amics, sortejos i un munt més de sorpreses.

Es tracta d’una publicació totalment gratuïta, dinàmica, entretinguda, directe i divertida i amb un toc d’humor on els participants podran trobar tota la informació necessària per preparar-se per la marxa i conèixer de primera mà els orígens, història, participants reconeguts i trajectòria de La Remences · Energy Tools i dels seus organitzadors, el Club Ciclista Bas (CCBAS) així com el paper i importància que ha tingut per al territori.

D’aquesta manera, la revista vol ser un record per a tots els participants, un element que els ciclistes guardin com a exemple i referència d’haver pedalat més de 100 o 175 km.

En total, el diari s’ha entregat en format digital als més de 15.000 subscriptors de la marxa i es lliurarà en paper als ciclistes, conjuntament amb el Remences Kit,  quan recullin el dorsal.

Es pot consultar la publicació directament i gratuïtament aquí:

http://terraderemences.com/wp-content/uploads/2023/04/remences-2023-mes-baixa.pdf

Comentaris tancats.