Terra de Remences pedala per al 12 de setembre

 

El Club Ciclista Bas (CCBAS), organitzador de la històrica marxa cicloturista Terra de Remences, torna a pedalar. I ho fa amb força. Després de la cancel·lació de la passada edició que s’havia de celebrar el 10 de maig de 2020 arran la COVID-19, ara el club torna a pedalar amb energia amb una nova data marcada al calendari: el pròxim 12 de setembre de 2021.

Ara aviat farà un any que el comitè organitzador i l’equip directiu del club garrotxí van decidir ajornar la prova arran l’allargament de l’estat d’alarma, el confinament i les mesures de prevenció decretades per la crisi sanitària del coronavirus COVID-19. En aquells moments, la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) va suspendre totes les proves convocades fins al 10 de maig, inclòs aquest dia i, a més, era impossible moure la marxa a unes noves dates sense coincidir amb altres proves esportives. Unes proves que, finalment, també van ser suspeses o posposades arran l’evolució de la pandèmia.

Durant tot aquest temps, l’organització de la marxa s’ha mantingut activa a l’espera de disposar de millors pronòstics  d’afectació de la pandèmia. Davant de l’increment de les vacunacions i amb les previsions aportades per les autoritats competents, el Club Ciclista Bas ha decidit fer un pas endavant i organitzar aquesta històrica trobada, complint amb totes les mesures i garanties sanitàries i amb més qualitat i seguretat que mai.

Terra de Remences, marxa cicloturista inclosa en el calendari UCI, ja tenia més de 3.000 inscrits per l’edició de l’any passat. Per facilitar al màxim les gestions de tots els inscrits, es va oferir que tothom que ho desitjava podia recuperar l’abonament realitzat íntegrament. Per altra banda, si tenien clar que volien realitzar la marxa, se’ls va oferir l’opció del retorn de tot l’import abonat exceptuant 5 euros en concepte de gestió i despeses de preparatius i comunicació.

Tal com es va anunciar, aquells que van escollir la segona opció disposaran de prioritat en el procés d’inscripció que arrencarà pròximament i, per altra banda, es descomptaran els 5 euros de l’import final de la prova com a mostra d’agraïment dels socis i col·laboradors del Club Ciclista Bas a totes aquelles persones que van confiar en la marxa.

Com és habitual, aquelles persones que ho desitgin, podran continuar lliurant els seus donatius a les organitzacions benèfiques del territori com l’Oncolliga, la Fundació A. Bosch o Càritas – amb les quals col·labora – durant el procés de tramitació de la inscripció.

Des del Club Ciclista Bas s’anirà informant de forma periòdica de tota la informació així com de les novetats o actualitzacions derivades de l’evolució de la pandèmia al territori.

 

Comentaris tancats.