La XXVI Remences · Energy Tools, més internacional i femenina que mai

Un any més, La Remences · Energy Tools ha tornat a rodar per la Garrotxa, el Ripollès i Osona. Més de 2.000 participants han tornat a recórrer alguns dels paratges i paisatges més bonics d’aquestes comarques en aquesta prova esportiva que ha arribat a la seva edició número 26, la menys accidentada, més internacional i femenina.

Un any més, La Remences · Energy Tools ha tornat a rodar per la Garrotxa, el Ripollès i Osona. Més de 2.000 participants han recorregut alguns dels paratges i paisatges més bonics d’aquestes comarques en aquesta prova esportiva que ha arribat a la seva edició número 26, la menys accidentada, més internacional i femenina.

Tot i els ruixats i la calamarsa que ha caigut al llarg de la jornada, els participants (dels quals un 14% han estat fèmines!) han pogut realitzar els 100 i 175 quilòmetres dels dos recorreguts. I sortosament únicament s’han comptabilitzat dues caigudes lleus. La gran majoria dels cicloturistes inscrits han estat ciclistes provinents sobretot de la demarcació de Girona i Barcelona, tot i que la prova també ha comptat amb participants de Madrid, València, el País Basc, així com de la Catalunya Nord i fins i tot dels Emirats Àrabs i dels Estats Units.

Enguany, l’organització també ha volgut tenir un record per la figura d’en Toni Fité, membre del CCBAS i ànima de La Remences · Energy Tools, que va morir l’any passat, amb la voluntat de reconèixer la seva tasca per La Remences i el club ciclista en la primera marxa després del seu decés.

Un cop finalitzada la prova, el president del Club Ciclista Bas (CCBAS), Daniel Bosch, ha fet entregat dels 7 guardons de la marxa durant el dinar de germanor al pavelló de Sant Esteve d’en Bas.

En Frederic Vallejo, de 88 anys, s’ha emportat el guardó al participant més veterà, la Lígia López de 61 anys a la més veterana, en Sergi Riu amb 16 anys al més jove, la Irene Fernandez amb 17 anys a la més jove, els Velocissima al club més nombrós amb la colleta més gran de 20 membres i l’ABH dels Emirats Àrabs com el club més llunyà.

L’arribada ha esta amenitzada per un DJ, s’han introduït novetats en els avituallaments amb oferta vegana i sense gluten, i també en els serveis, amb la creació del primer ‘Diari de la Remences’ amb la voluntat d’oferir la millor experiència ciclista possible o la introducció d’un dimoniet que esperonava els més atrevits a apretar de valent per superar les costerudes rampes de Bracons.

A part, un any més la marxa ha comptat amb ambaixadors de luxe; és a dir, esportistes reconeguts internacionalment que no s’han volgut perdre l’oportunitat de rodar de nou per aquesta emblemàtica marxa. Han estat en Tomi Misser, Javier Moracho, Quim Salarich, Tommy Robredo, Melcior Mauri, Genís Grau, David Millar, Àlex Feliu, Jeremy Hunt i Maximus Anderson que, conjuntament amb els membres del CCBAS han format part de la primera línia de la prova.

Comentaris tancats.