Inscripcions

preus

Inscripció
Per als 1000 primers inscrits
federats / no federats
35
llicència de dia pels no federats
10
obsequi
15

Inscripció
A partir de l'inscrit 1.001
federats / no federats
35
llicència de dia pels no federats
10
obsequi
25

INSCRIPCIÓ PREFERENCIAL

  

Els primers 1.000 ciclistes que s’apuntin a la marxa i adquireixin el mallot disposaran d’inscripció preferencial. En aquest sentit, això suposarà disposar d’inscripció garantida a la prova per únicament 35 €, gaudir del mallot oficial per només 15 € (amb un descompte de 10 € del preu base) i a més, si el dia de la prova el porten posat, poder sortir de la Fila 0 al costat dels ambaixadors convidats. Com a complement, també s’ofereix la possibilitat d’adquirir el culot de la marxa, al preu de 65 €.

INSCRIPCIÓ ESTÀNDARD

Un cop s’hagin adquirit els 1.000 primers mallots, hi haurà un màxim de 2.000 places disponibles més igualment a un preu de moment de 35 € per participant, però el preu del mallot passarà a ser de 25 €. Exhaurides les 3.000 inscripcions, l’accés a la plataforma es tancarà automàticament. En tots els casos s’ofereix la possibilitat de contractar una llicència obligatòria de dia per als no federats al preu de 10 €. El preu del culot, opcional, és de 65 €.

condicions

· Per motius de seguretat, el núm. de participants queda limitat a 3.000; per tant, un cop totes les places quedin omplertes les inscripcions es tancaran automàticament encara que el termini no hagi acabat.

· El dissabte abans de la marxa, els participants podran recollir al pavelló d’esports tota la documentació de les 17 a les 20 h. També es podrà recollir el mateix dia de la marxa a partir de les 6:30 h.

· En el moment de recollir el dorsal i la bossa obsequi, caldrà presentar la llicència federativa, si es té, i el DNI. Si una tercera persona ho recull, haurà de presentar l’imprès que trobaràs a continuació, degudament signat pel titular del dorsal i la persona encarregada de recollir-ho, juntament amb la fotocòpia del DNI i la llicència federativa, si es té. Descarregar l’imprès

·

· No s’acceptarà cap altra classe de xip que no sigui el que entrega l’organització.

· Els inscrits a la marxa llarga que no passin pel control situat a Manlleu seran classificats a la marxa curta..

Aquesta mesura ha estat presa per millor control i seguretat.

· Tot participant inscrit que no pugui assistir a la marxa no li serà retornat l’import de la inscripció, però sí que se li enviarà l’obsequi. (En cas d’haver-lo adquirit)

· No s’acceptarà cap modificació ni canvi dels participants inscrits.

· Els que participin amb un dorsal que no estigui al seu nom, han de tenir en compte que no apareixeran al llistat de la federació i per tant no estaran assegurats. En cas d’accident la mútua no es farà responsable d’aquests participants.

· Si has participat en edicions anteriors i les teves dades no apareixen, envia’ns un correu electrònic a: oficina@terraderemences.com

-Per evitar la participació de corredors sense dorsal, l’organització lliurarà un braçalet distintiu que donarà accés als diferents avituallaments repartits pel recorregut i a l’àpat final, un cop finalitzada la prova.