Misser, Salarich, Moracho, Millar, Robredo, Mauri o Oliveras, ambaixadors de la XXVI La Remences · Energy Tools

A tres dies de la celebració de la XXVI Remences · Energy Tools, el Club Ciclista Bas (CCBAS), organitzador d’aquesta reconeguda i multitudinària marxa cicloturista, ha volgut donar a conèixer els principals ambaixadors i la informació més rellevants d’aquesta edició.

Un any més, la prova esportiva s’ha renovat i reinventat per oferir la millor experiència possible als més de 2.000 participants que s’hi esperen. Pel que fa a l’àmbit logístic es disposarà de 10 vehicles d’assistència en ruta –furgonetes equipades amb primers auxilis, desfibril·lador i kits de reparació per a punxades–, a més de les 30 motocicletes de control, 5 ambulàncies medicalitzades en ruta i l’hospital de campanya a Sant Esteve d’en Bas. A més, també es comptarà amb el suport de 600 voluntaris repartits per tot el recorregut que vetllaran per la seguretat dels ciclistes als encreuaments, cruïlles o passos.

Els voluntaris són membres d’entitats i associacions locals i del territori per on transcorre la marxa tals com Càritas, el Club Patinatge Artístic Olot, el CB La Vall d’en Bas, el Club Ciclista Manlleuenc, el Club Ciclista Torelló, el Club Ciclista Pedalter, Els Gínjols d’en Bas, i veïns i veïnes de la Garrotxa, Ripollès i Osona.

A més, enguany també s’han volgut potenciar els avituallaments incloent-ne 7 a la marxa llarga i 3 a la curta. Tots ells disposaran d’opcions veganes i sense gluten, amb productes de proximitat i dissenyats amb l’assessorament nutricional de Martina Rebull, de l’equip ‘Come y Pedalea’.

Paral·lelament, també es comptarà amb aparcament de bicicletes vigilat i gratuït, servei de fisioteràpia amb massatgistes d’EUSES I BEMER a l’arribada, dinar de germanor amb productes locals i zona d’acampada per autocaravanes i caravanes, així com música al pavelló.

Grans ambaixadors per a una gran marxa

A l’espera de poder tancar els últims serrells, ja s’han desvelat alguns dels grans noms d’aquesta edició 2023. Tots ells són esportistes de renom –per trajectòria, disciplines esportives que practiquen, premis o vinculacions amb el món del ciclisme– i seran les cares visibles i ambaixadors d’aquesta reconeguda marxa cicloturista.

En concret, Tomi Misser, Javier Moracho, Quim Salarich, Tommy Robredo, Melcior Mauri, Nan Oliveras, Adrià Moreno, Genís Grau, David Millar, Àlex Feliu, Jeremy Hunt i Maximus Anderson són alguns dels grans ambaixadors d’aquesta edició que formaran part de la primera línia de la marxa.

Com és habitual, un cop finalitzada la prova s’entregaran 7 guardons: al més veterà, a la més veterana, al més jove, a la més jove, al club més nombrós, al club més llunyà i al club participant amb més de 15 registrats. D’altra banda, part de la recaptació recollida s’entregarà a entitats sense ànim de lucre del territori com són la Fundació Oncolliga, la Fundació Albert Bosch, Càritas i la Fundació Impulsa.

Aquesta informació així com la primera edició d’‘El diari de la Remences’ –que inclou en paper tota la informació rellevant de la prova- i la bossa sostenible Remences Net serà entregada a cada un dels participants, conjuntament amb el seu dorsal, al pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas, el dissabte 13 de maig, de 17 a 20 h, o el mateix dia de la marxa de 06:30 a 07:30 h del matí. Per recollir el dorsal i el material previst és imprescindible aportar un document identificatiu, ja sigui el DNI, el carnet de conduir, el passaport o la llicència federativa.

| Per qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb oficina@terraderemences.com.

Comentaris tancats.