Inscripcions

preus

Inscripció
Del 8 de gener al 24 de març
federats / no federats
64 €
llicència de dia per als no federats
10
Inclou
Mallot Gobik

Inscripció
Del 25 de març al 5 de maig
federats / no federats
69 €
llicència de dia per als no federats
10
Inclou
Mallot Gobik

Inscripcions per trams

  

A diferència d’altres edicions, enguany les inscripcions es dividiran per trams segons el calendari.

En concret, la inscripció serà de 59 € en el primer tram que anirà del 2 de novembre al 7 de gener, 64 € en el segon tram del 8 de gener al 24 de març i 69 € al tercer i darrer tram del 25 de març al 5 de maig. El preu de la inscripció inclou maillot Gobik de regal.

Últim dia

El 5 de maig es tancaran les inscripcions.

condicions

· Per motius de seguretat, el núm. de participants queda limitat a 3.000; per tant, un cop totes les places quedin omplertes les inscripcions es tancaran automàticament encara que el termini no hagi acabat.

· El dissabte abans de la marxa, els participants podran recollir al pavelló d’esports de Sant Esteve d’en Bas tota la documentació de 17 a 20 h. També es podrà recollir el mateix dia de la marxa a partir de les 6:30 h.

· En el moment de recollir el dorsal i la bossa obsequi, caldrà presentar la llicència federativa, si es té, i el DNI.

· No s’acceptarà cap altra classe de xip que no sigui el que entrega l’organització.

· En el cas d’inscriure’s del 25 de març al 5 de maig no es garanteix l’entrega del mallot en el moment de la recollida del dorsal.

· Els inscrits a la marxa llarga que no passin pel control situat a Manlleu seran classificats a la marxa curta | Es tracta d’una mesura que té per objectiu millorar el control i la seguretat.

· Tot participant inscrit que no pugui assistir a la marxa no li serà retornat l’import de la inscripció.

· Qualsevol modificació que es desitgi fer després de la inscripció, s’haurà de comunicar per correu electrònic a l’organització a: admin@ccbas.cat

· Els que participin amb un dorsal que no estigui al seu nom, han de tenir en compte que no apareixeran al llistat de la federació i per tant no estaran assegurats. En cas d’accident la mútua no es farà responsable d’aquests participants.

· Si has participat en edicions anteriors i les teves dades no apareixen, envia’ns un correu electrònic a: admin@ccbas.cat

· Per evitar la participació de corredors sense dorsal, l’organització lliurarà un braçalet distintiu que donarà accés als diferents avituallaments repartits pel recorregut i a l’àpat final, un cop finalitzada la prova.